O Projektu

EKO BAJKA je privatna predškolska ustanova kapaciteta do 100 mališana uzrasta od 2 do 7 godina. Vrtić je verifikovan od strane Ministarstva prosvete i podržava sistem subvencija. Nalazimo se na opštini Voždovac u naselju Braće Jerković, na veoma pristupačnoj lokaciji povezanoj sa svim delovima grada. Objekat je u sklopu Sportskog centra SPORT EKO i prostire se na površini od 500 m², u prijatnom ambijentu sa prostranim dvorištem zaklonjenim od gužve, buke i saobraćaja.
Planom i programom rada obuhvaćen je celokupan psiho-fizički razvoj dece, a naš stručan i pažljivo odabran kadar zalaže se za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama. Aktivnosti se organizuju u skladu sa potrebama, sposobnostima i interesovanjima svakog deteta. Mi propagiramo zdravo odrastanje i trudimo se da deca uče kroz igru i što više borave na vazduhu. Posebnu pažnju poklanjamo sportskim aktivnostima, učenju stranih jezika i razvijanju talenata kod dece.
Ukoliko želite da nas upoznate, možete zakazati posetu vrtiću gde će vas sačekati ljubazno osoblje koje će vam pružiti sve potrebne informacije.

Link ka sajtu

Usluge

  • SEO
  • Održavanje