• Stitna zlezda

Klijent Thyreo Medicus

U internističkoj ordinaciji “Thyreo Medicus”, koju vodi prof. dr Snežana Đurica, internista endokrinolog, dijagnostikuju se i leče bolesti štitne žlezde, steriliteta i gojaznosti, kao i drugi poremećaji endokrinog sistema.
Brzi ritam savremenog života doveo je do sve većeg broja obolelih od bolesti štitne žlezde i to sve češće kod mlađih i radno sposobnih osoba.
Jednostavnim pregledom i racionalnim dijagnostičkim postupcima, može se za nekoliko sati utvrditi da li je funkcija štitaste žlezde očuvana. Morfološke osobine štitaste žlezde su deo tog ispitivanja.
Što se ranije otkrije poremećaj endokrinog sistema i na vreme pristupi lečenju, brže će se uspostaviti nova metabolička ravnoteža u organizmu, a osoba će imati neuporedivo bolji kvalitet života.
Gojaznost i sterilitet su bolesti savremenog društva i često su prouzrokovani nepravilnim radom štitaste žlezde, poremećenim metabolizmom ugljenih hidrata, tj. neharmonizovanim lučenjem hormona endokrinog pankreasa. Sagledavanje nastalog zdravstvenog problema - moguće je rešiti i to je podjednako značajan izazov za obolelu osobu i za lekara.

Link ka sajtu

Usluge

  • SEO
  • Izrada sajta